Specialist op de backoffice-markt sinds 1992 en inmiddels ruim 30 jaar actief in de personeelsbemiddeling.

EP’92 is bemiddelingsspecialist in de backoffice-markt en voorziet in de regio Haaglanden/Rijnmond haar relaties van goed opgeleid flexpersoneel. Binnen het specialisme, administratief (juridisch), secretarieel, financieel tot aan managementfuncties is EP’92 breed actief. EP’92 beschikt over een kandidatenbestand waarvan het opleidingsniveau voor 55% uit mensen met een mbo4-opleiding en 45% uit hbo/academisch opgeleide mensen bestaat. Al deze kandidaten zijn met de nieuwste recruitment technieken en de grootste zorg voor u geworven.

ABR Groep

EP’92 maakt deel uit van de ABR Groep. De ABR Groep verenigt gespecialiseerde uitzendbedrijven in diverse markten en segmenten. Samen met deze uitzendbedrijven streven wij naar groei en innovatie in de dienstverlening. Door onze bedrijven gesegmenteerd of juist generalistisch te laten werken, verlenen onze uitzendbedrijven een optimale service en dienstverlening. Samen met onze medewerkers streven wij ernaar ‘Altijd de Beste Resultaten’ voor de klant te realiseren, waarbij de producten, bedrijfsvoering en het marktsegment centraal staan.

De betrouwbaarheid van EP'92

Om u maximale zekerheid te geven, hebben we een reeks van maatregelen getroffen. In het kader daarvan is EP’92 lid van de NBBU en voert ze het SNA-keurmerk. In dit keurmerk zijn financiële en administratieve criteria vastgelegd volgens de NEN 4400-1-normering. Hieraan moet een bonafide uitzendbureau te allen tijde voldoen om voor zijn opdrachtgevers de betrouwbaarheid van afdrachten van belastingen en sociale premies te waarborgen. Sinds de oprichting van de SNA voert EP’92 dit keurmerk. Wel zo betrouwbaar.

Contactgegevens

Laan van Zuid Hoorn 27
2289 DC Rijswijk
E-mail: info@ep92.nl
Tel: 070 - 360 99 22
Openingstijden:

ma t/m do: 08.30 - 17.30 uur
vrijdag: 08.30 - 16.30 uur

© 2016-2024